Wonen in

prestigieuze

villamenten.

Onze vier

pijlers voor

kwalitatief

wonen.

Villamenten: een begrip

Torridon huisvest 18 prestigieuze appartementen die het wooncomfort, de ruimte en de privacy van een villa combineren met stedelijke kenmerken en een fraaie architectuur.

 

Het resultaat zijn ontkoppelde woningen met grote leefruimtes en veel daglicht die elk hun eigen uitzicht en beleving bieden. De aangelegde private en gemeenschappelijke tuinen hebben een strak en tijdloos design en zijn in perfecte harmonie met de omgeving.

 

Om deze prachtige gestapelde woningen juist te benoemen hanteert Glaudis het begrip villamenten.

 

 

 

Uniek in ruimte en vorm

Torridon is meer dan een plaats om residentieel te wonen. Het is een plek waar elke ruimte de functionele dimensie overstijgt. Elk villament beantwoordt aan de Glaudis-eisen en blinkt uit op esthetisch en architecturaal vlak. U komt thuis in een woning met een zeer hoge afwerkingsgraad die dankzij haar doordachte vormgeving de ideale mix is van beleving, licht en ruimte.

 

18 prestigieuze villamenten

Glaudis staat voor buitengewoon kwaliteitsvol wonen. De villamenten van Torridon zijn ruim en luxueus en met veel zorg en oog voor detail afgewerkt. Ze bieden u een gevoel van vrijheid en gemoedelijkheid. Hier bent u thuis.

 

 

 

Samen en toch apart

Twee villamenten – 0.1 en 0.7 – hebben een eigen ingang, een privétuin en twee aparte parkeerplaatsen. Deze villamenten zijn ruime villa’s die in het prachtige Torridon-complex geïntegreerd zijn. Villa 0.1 heeft een (wijn-)kelder en berging. Villa 0.7 heeft een grote praktijk- of kantoorruimte die eventueel ook tot extra slaapkamer kan worden omgevormd.

 

 

 

Ruime terrassen en tuinen

De ruime terrassen en privétuinen zijn zuid-west georiënteerd en bieden u bijzonder comfort en absolute privacy. Ze vormen een ware verlenging van de woonbeleving van de villamenten. De twee dakvillamenten beschikken bovendien over zeer ruime zonneterrassen.

Optimale woonbeleving

Glaudis gaat bij elk project voor een optimale woonbeleving. Daarom bouwen wij altijd doordacht en met de focus op een ideale benutting van de binnenruimte. We bepalen op basis van de beschikbare grondoppervlakte het beste volume voor elke leefruimte, en ontwerpen de binnenruimte vervolgens met een volmaakte synergie tussen techniek, architectuur en beleving.

 

 

 

Kwaliteit met hoofdletter K

Alleen het beste is goed genoeg voor u en voor ons. Daarom besteden we veel aandacht aan de selectie van hoogwaardige en duurzame materialen voor de binnen- en buitenafwerking van uw toekomstige woning, en kiezen we voor de beste technieken. Alles aan uw woning én onze dienstverlening ademt kwaliteit uit. Want we hebben oog voor detail en zetten de puntjes op de i. Dat mag u van ons verwachten.

 

 

 

Elk interieur op maat

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om te helpen met de binnenafwerking van uw woning. Ze geven u advies op maat en begeleiden u in elk aspect van uw binnenafwerking. Hebt u bijzondere wensen voor de toegankelijkheid, het gebruiksgemak of de voorzieningen van uw villament? Dan bekijken we met u hoe we die kunnen verwezenlijken.

 

 

 

Energiezuinig wonen

De moderne villamenten van Torridon zijn energiezuinig. De hoogwaardige materialen en innovatieve technieken verhogen uw wooncomfort én zijn een garantie op energie-efficiënt wonen. Glaudis zet in al zijn projecten al jaren in op hernieuwbare energie en duurzaam bouwen. Zo zorgen wij ervoor dat uw energiefactuur zo laag mogelijk is.

Oase van rust en groen

De twee grote, oude platanen aan het begin van de oprijlaan bewaken het meer dan een halve hectare grote privéterrein Torridon en passen perfect in de setting van knap aangelegde tuinen en natuurelementen. Het bewonerspark en de vijver creëren een prachtige groene buffer tussen Torridon en de Tongersesteenweg. De doordachte inplanting van de privétoegang en de gemeenschappelijke ingangen werkt verbindend en draagt tegelijkertijd bij tot uw privacy. En dat is het sleutelwoord van wonen, leven en beleven in Torridon.

 

Toegang & parkeren

De prachtige en warm ingerichte gemeenschappelijke ingangen ademen de sfeer van Torridon uit. Twee villamenten op de gelijkvloerse verdieping beschikken over een eigen ingang. Elk villament heeft minstens een ondergrondse parkeerplaats en een berging. Op de buitenparkeerplaatsen kunnen uw bezoekers parkeren. In de kelder is ruimte voorzien om uw fiets veilig te stallen.